Upptäck innovation i vår senaste broschyr!

2023-09-20

Vi är stolta att presentera vår senaste broschyr, som är ett kraftfullt säljverktyg för våra återförsäljare. Vi har utökat vårt produktsortiment med innovativa nyheter som lyfter dina kunders displaylösningar till helt nya höjder!

Sky Bridge
Skapa rumskänsla med vår nya innovativa Sky Bridge – en upphöjd ramp som kopplar ihop både Classic Frame och Light Frame. Med sin robusta konstruktion ger Sky Bridge dig ännu större möjligheter att skapa unika miljöer, både med design och funktionalitet – som exponering av budskap samt att kunna kunna sätta spotlights på rampen. Sky Bridge kan byggas upp till 2,95 meters bredd.

Header Kit
Låt företagets logotyp ta plats i centrum med vårt nya Header Kit för Classic Frame. Gör din mässmonter mer dynamisk på ett enkelt sätt! Upp till 1,95 meters bredd är den visuellt imponerande och dessutom snabb och smidig att montera.

Ladda ner PDF

 

Kontakta oss på info@expolinc.se för att få tillgång till vårt exklusiva verktyg för att beräkna dina slutkunders priser för alla exempel i broschyren.